nieuws


Workshop fermenteren

Kefir korrels
Kefir korrels

© Maarten Weij

Miljarden micro-organisme zorgen dagelijks voor ons voedsel. Ze maken onze kaas, yoghurt, boter, zuurkool, pickles, azijn, bier, wijn en nog veel meer. Dit heet fermenteren.

Zelf je groente, fruit, graan en zuivel fermenteren is eenvoudig, lekker en gezond. Christian Weij kan je daar alles over vertellen. Hij is fermentatie specialist als het gaat om het gebruik van de techniek in de keuken en hij gaf vorig jaar meerdere spraakmakende workshops over fermenteren en schreef het allereerste Nederlandse fermentatie kookboek ‘Verrot lekker’.

Voor iedereen die wil leren fermenteren geeft hij regelmatig basis workshops. Zo’n open workshop fermenteren is voor iedereen toegankelijk. Kijk voor de komende data in zijn agenda op verrotlekker.nl.

Agenda bekijken

Ben je van een (horeca) organisatie en wil je meer weten over wat fermentatie voor je organisatie kan betekenen? Dan kan Christian bijvoorbeeld een workshop, presentatie of een uitgebreide masterclass op je eigen locatie komen geven. Neem hiervoor contact op via info@puur-e.nl.

Verrot lekker boek

Verrot lekker.

 

Tagged with: , , , ,
Shared
No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>