nieuws


Open workshops fermenteren

img_1471.jpg

Zelf je groente, fruit, graan en zuivel fermenteren is eenvoudig, lekker en gezond. Christian Weij kan je daar alles over vertellen. Hij is fermentatie specialist als het gaat om het gebruik van de techniek in de keuken en hij gaf vorig jaar meerdere spraakmakende workshops over fermenteren en schreef het allereerste Nederlandse fermentatie kookboek ‘Verrot lekker’.

Voor iedereen die wil leren fermenteren geeft hij regelmatig basis workshops. Zo’n open workshop fermenteren is voor iedereen toegankelijk. Kijk voor de komende data in zijn agenda op verrotlekker.nl.

Shared
No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>