nieuws


Verrot Spannende nieuwsbrief

We krijg nog best veel vragen over duurzaam eten, lokale producten en fermenteren. Maar ook wel vragen over de andere culinaire avonturen (de festivals die we organiseren, het SmaakPark wat in 2018 op zal gaan, de recepten die we schrijven en de heerlijke uitspattingen in de keuken etc) die we beleven. Om al die avonturen, recepten, instructies en gewoon losse gedachten te bundelen, is Christian Weij de website Verrot Spannend begonnen. Je vindt er nu al een recept voor heerlijke riblappenburgers en de eerste video over het zelf maken van azijn. Wil je niks missen van onze avonturen? Schrijf je dan in voor de Verrot Spannend nieuwsbrief.

Shared
No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>