nieuws


Fermenteren in Frankrijk

Gefermenteerde groenten3 Daagse cursus fermenteren in Frankrijk

In het romantische vakantiehuis ‘Maison Le Roux’ (maisonleroux.nl) leer je van Christian Weij (Fooddesigner en auteur van het boek Verrot Lekker) kaas en boter maken, zuurkool en pickle’s fermenteren en wijn/cider maken. Elke dag staat in het teken van een andere techniek. Aan het einde van het weekend ga je met veel potten, wat flessen, een kaasje, een hoop kennis en een nieuwe hobby naar huis. Maar naast zelf fermenteren, gaan we ook kijken hoe kaas en wijn in Frankrijk gemaakt worden en bezoeken we een leuke boerenmarkt.

De eerste volgende data zijn:
28 sep t/m 1 okt

Meedoen? Kijk op verrotlekker.nl voor meer info en de mogelijkheid om je plekje te reserveren. Wees er snel bij, want vol = vol.

Shared
No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>