nieuws


10.000 exemplaren Verrot Lekker verkocht

Gefermenteerde groenten

In November – zo’n anderhalf jaar na het uitkomen – hebben we het 10.000ste exemplaar van Verrot lekker verkocht. Wat 2 jaar geleden bedacht is als handleiding voor onze fermentatie workshops, blijkt nu aansteker van een grote veranderingen in de culinaire wereld te zijn. Veel Nederlandse en Belgische (prof en hobby) chefs hebben naast het boek, ook nog een workshop van Christian gedaan waardoor steeds meer restaurants gefermenteerde producten in hun keuken zijn gaan gebruiken en er in veel gezinnen weer echte gefermenteerde producten worden gegeten.

Ondertussen is Christian begonnen aan de opvolger van Verrot lekker die in het voorjaar van 2017 uit zal komen. Het boek gaat weer over fermenteren, maar waar het eerste boek vooral over smaak ging, gaat dit nieuwe boek meer over de gezondheidsaspecten van het zelf fermenteren. Christian heeft in de afgelopen maanden veel met artsen, wetenschappers en professoren mogen spreken en heeft hierdoor opzienbarende kennis opgedaan die hij in dit nieuwe boek zal verwerken.

Shared
No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>